Ota sähköt haltuun

Energiayhtiö, joka oikeasti vähentää asiakkaidensa kuluja

100% vihreää ja edullista sähköä

Sähkön käytön hallinta ei ole koskaan ollut helpompaa. Sovelluksemme optimoi kulutuksesi älykkäiden algoritmien avulla. Analysoimme sähkön käyttöäsi ja kulutustottumuksiasi, joiden pohjalta saat yksilöidyn energiansäästöohjelman. Älykäs sähkösopimus, yhdessä sovelluksessa, ilman sitoumuksia!

Kalatkin tykkäävät!

Kaikki myymämme sähkö on fossiilivapaata ja kalaystävällistä, sillä emme myy vesivoimaa, joka rajoittaa vaelluskalojen, kuten lohen reittejä. Olemme myös olleet mukana aloitteen tekemisessä Tornionjoen merilohen verkkopyynnin rajoittamiseksi!

Älykäs kontrolli – ohjaa sähköautosi ja lämmitysjärjestelmäsi säästämään sähköä sekä rahaa samalla säilyttäen viihtyisän kodin.

Sovelluksesta näet yhdellä silmäyksellä, mikä on tämän kuukauden kertynyt laskusi, keskiarvohintasi ja seuraavien viiden tunnin hinnat. Asettamiesi hinta- ja kulutusvahtien avulla pysyt ajan tasalla hintaheilahteluista sekä kulutuksestasi jopa päivätasolla.

Tuntisopimus on ollut jo suosituin tuotteemme jo 2015 lähtien. Se on tutkimustemme mukaan paras ja edullisin sopimustyyppi. Maksat vain markkinahinnan.

Tunnistamme, mihin sähköä kuluu kodissasi. Tämän avulla muodostamme sähkön säästöehdotuksia. Voit nähdä, kuinka paljon säästät laskemalla kotisi lämpötilaa, saunomalla lyhyemmän aikaa tai siirtämällä kodinkoneittesi käyttöä edullisempiin tunteihin. Energiansäästöohjelma seuraa syntynyttä säästöä.

Energiansäästöä suoraan taskussasi

Kulutuksen ja hinnan seuranta

Kodin älykkäät ominaisuudet

Energiansäästö-
ohjelma

VÄEn säästäminen alkaa täältä!

Haluamme tuoda Älyenergia-sovelluksen jokaiseen suomalaiseen kotiin. Sovellus auttaa sinua säästämään ja ohjaa kotisi laitteita, kuten sähköautosi latausta. Lataa siis sovellus ja säästät luontoa sekä rahaa!

appis_ryhma-2-kopio-scaled.webp