Ota Älyenergia käyttöön

Vihreää Energiaa

Älyenergia - monipuolista sähkön seurantaa

Käyttöönotto

Älyenergia-sovelluksella saat seurattua sähkön hintaa, kulutustasi ja hintakertymää. Sovelluksella voit ohjata ja seurata myös älykästä lämmitystä, sähköauton latausta, aurinkopaneelien energiantuottoa, ja paljon muuta. Lisäksi kehitämme sovellukseen jatkuvasti uusia ominaisuuksia ja toimintoja, jotka auttavat sinua säästämään helpommalla, mukavuudesta mahdollisimman vähän tinkimällä.

Älyenergia-sovelluksen käyttöönotto vaatii vain pankkitunnistautumisen ja muutamaan kysymykseen vastaamisen. Sovelluksen saat käyttöösi kolmella eri tavalla. 

Tuki ja usein kysyttyä

Kehitämme jatkuvasti Älyenergia-sovelluksen käytettävyyttä ja toimintoja, joilla säästäminen ja älykäs ohjaus olisi mahdollisimman helppoa. Alta löydät vastauksia yleisimpiin kysymyksiin. Mikäli et kuitenkaan löydä vastausta alta tai tarvitset apua sovelluksen kanssa, autamme mielellämme.

Miten Älyenergia-sovellus tunnistaa eri laitteet?

Sovellus etsii tuntikulutusdatasta automaattisesti sellaiset sähkölaitteet, jotka se pystyy tunnin kokonaiskulutuksen perusteella löytämään ja jakaa ne omiin luokkiinsa.

Kyllä, useampi ihminen voi tarkastella saman käyttöpaikan kulutusta. Tämä vaatii yhteydenoton asiakaspalveluumme, jonka jälkeen voimme tehdä tarvittavan linkityksen toiselle henkilölle.

Sovellus näyttää kulutustiedot heti, kun sähkönsiirtoyhtiösi päivittää kyseiset tiedot Fingridin Datahub-palveluun. Tiedot saattavat kuitenkin päivittyä viiveellä, mikä aiheuttaa välillä viivästystä kulutustietojen näyttämisessä.

Säästäminen alkaa täältä!

Haluamme tuoda Älyenergia-sovelluksen jokaiseen suomalaiseen kotiin. Sovellus auttaa sinua säästämään ja ohjaa kotisi laitteita, kuten sähköautosi latausta. Lataa siis sovellus ja säästät luontoa sekä rahaa!

Lataa Älyenergia sovelluskaupasta, valitse omasi: