Hyödynnä edulliset tunnit

Lataa autosi älykkäästi.

Säästä lataamalla
edullisempia kilometrejä

Sovelluksemme avulla voit ohjata sähköautosi latauksen halvimpiin käytettävissä oleviin tunteihin, mikä voi säästää noin 100 €/10 000 km vuodessa. Sinun ei enää koskaan tarvitse huolehtia kalliista lataushinnoista, sillä sovelluksemme varmistaa, että maksat vain halvinta mahdollista hintaa.

Tehty helpoksi

Olemme tehneet sähköauton latauksesta todella helppoa. Kun yhdistät sähköautosi sovelluksen Älyenergiaan, optimoi se automaattisesti halvimman ajan ladata autoasi. Sinun täytyy vain ilmoittaa, milloin haluat autosi olevan ladattu ja sovellus hoitaa loput. Latauksen valmistuttua saat ilmoituksen, miten paljon säästit!

Lataa sovelluskaupasta


Älyenergia löytää tunnit, jolloin sähkön hinta on halvin, ja lataa auton automaattisesti.

Kytkemällä autolaturisi autat tasapainottamaan sähköjärjestelmää. Sen lisäksi, että tienaat rahaa, voit edistää ympäristöystävällisempää sähkön käyttöä.


Sovelluksesta voit seurata auton akun varaustilaa, lataustilaa ja sähkön hintaa.


Hallinnoi kotisi energiankulutusta yhdellä sovelluksella!

Tuetut automerkit

Älyenergia-sovelluksella saat ohjattua useimpien automerkkien täyssähkö- ja lataushybridiautojen latausta. Sovellus yhdistyy suoraan autoosi, jolloin se voi ladata autoasi älykkäästi parhaaseen mahdolliseen aikaan! Valitse alta oma automerkkisi, niin näet yhteensopivat automallit.

Audi
BMW
Cupra
Ford
Jaguar
MINI
Porsche
Renault
SEAT
ŠKODA
Tesla
Toyota
Volkswagen
Volvo