Lataa autosi älykkäästi!

Älylataus-ominaisuuden avulla teet sähköautosi lataamisesta paitsi älykästä, mutta myös ympäristöystävällistä!

Säästä lataamalla!

Sovelluksemme avulla voit ohjata sähköautosi latauksen halvimpiin käytettävissä oleviin tunteihin, mikä voi säästää noin 100 €/10 000 km vuodessa. Sinun ei enää koskaan tarvitse huolehtia kalliista lataushinnoista, sillä sovelluksemme varmistaa, että maksat vain halvinta mahdollista hintaa.

Tehty helpoksi

Olemme tehneet sähköauton latauksesta todella helppoa. Kun yhdistät sähköautosi sovelluksen Älyenergiaan, optimoi se automaattisesti halvimman ajan ladata autoasi. Sinun täytyy vain ilmoittaa, milloin haluat autosi olevan ladattu ja sovellus hoitaa loput. Latauksen valmistuttua saat ilmoituksen, miten paljon säästit!

Tuetut merkit

Älyenergia-sovellus tukee useimpien sähköautojen latausta. Sovellus yhdistyy suoraan sähköautoosi, jolloin se voi ladata autoasi älykkäästi parhaaseen mahdolliseen aikaan!

Älyenergia löytää tunnit, jolloin sähkön hinta on halvin, ja lataa auton automaattisesti.

Kytkemällä autolaturisi autat tasapainottamaan sähköjärjestelmää. Sen lisäksi, että tienaat rahaa, voit edistää ympäristöystävällisempää sähkön käyttöä.

Sovelluksesta voit seurata auton akun varaustilaa, lataustilaa ja sähkön hintaa.

Hallinnoi kotisi energiankulutusta yhdellä sovelluksella!

Energiansäästöä suoraan taskussasi!

Kulutuksen ja hinnanseuranta

Kodin älykkäät ominaisuudet

Energiansäästö-
ohjelma

VÄEn säästäminen alkaa täältä!

Haluamme tuoda Älyenergia-sovelluksen jokaiseen suomalaiseen kotiin. Sovellus auttaa sinua säästämään ja ohjaa kotisi laitteita, kuten sähköautosi latausta. Lataa siis sovellus ja säästät luontoa sekä rahaa!

Autoliiton jäsen?

Yhteistyössä Autoliiton kanssa tarjoamme Älyenergia -sovelluksen käyttäjille erityisen käyttökokemuksen ja etuja. Lataa siis sovellus ja säästä sähköautosi latauksessa!