Ole
älykkö!

3 hyvää syytä liittyä kasvavaan älykköjen joukkoon

Liity Älyköihin!

Vihreä Älyenergia Oy on tamperelainen, vuonna 2015 perustettu, täysin suomalainen energiayhtiö.

1

Pörssisähkö - se edullisin sopimus

Pörssisähkön hinnan seuranta on helppoa

Vihreä Älyenergia Oy – meidän kesken VÄE – suosittelee Väen Verraton -pörssisähkösopimusta. Jotta saisit siitä kaiken irti, olemme kehittäneet Suomen parhaan sovelluksen, Älyenergia-appin. Sillä saat todella helposti seurattua pörssisähkön hintaa, voit asettaa kulutusvahteja ja tarkkailla tunti-, päivä- ja kuukausikohtaista kulutustasi. Voit myös asettaa vahdin, joka ilmoittaa sinulle kun sähkö on kalliimpaa ja kun se on halpaa – eikä sinun tarvitse itse seurata jatkuvasti, missä pörssihinta milloinkin kulkee.

2

100% fossiilivapaata sähköä

Vihreä Älyenergia on paitsi älykäs, myös ympäristöystävällinen valinta. Kaikki myymämme sähkö on perustajamme Kallen ideologian mukaan peräisin täysin fossiilivapaista lähteistä, ja se tuotetaan niin, ettei tuotanto häiritse kalojen nousua lisääntymispaikoilleen.

Mutta eikös fossiilivapaa sähkö ole kalliimpaa?

Me VÄEllä maksamme takuumaksua, jolla varmistamme sähkön fossiilittoman tuotantotavan. Seuraamme myös jatkuvasti sähkömarkkinan kehitystä ja hinnoittelua voidaksemme varmistaa asiakkaillemme mahdollisimman parhaan hinnan – olemmekin jatkuvasti Suomen edullisin fossiilivapaan sähkön myyjä. Toki rakkaat kilpailijamme pitävät meidät myös hereillä, ja teemme kovasti töitä mahdollistaaksemme edulliset hinnat asiakkaillemme.

3

Suomen paras ja älykkäin äppi - Älyenergia

Mikä on meistä parasta ikinä? Se, että asiakkaamme voivat hyötyä edullisimmista sähköhinnoista, vähentää ilmaston lämpenemistä ja ohjata omaa sähkön käyttöään edullisemmille hetkille. Siksi olemme rakentaneet Suomen – meidän mielestämme jopa maailman – parhaan mobiilisovelluksen, jolla voit sekä seurata omaa sähkön käyttöäsi, että ohjata älykotisi tai sähköautosi sähkön käyttöä vaivattomasti.

4,4 tähteä - ja kehitys jatkuu

Älyenergia -äppimme on todella monipuolinen, ja hyödyt siitä vaikket edes omistaisi älykotia. Iloksemme jo kymmenet tuhannet ovat löytäneet Älyenergian, ja nokkelimmat ohjaavat sen avulla lämmitystä, sähköauton latausta, aurinkopaneeleja ja ilmalämpöpumppuja. Sovelluksellamme on AppStore- ja Play-kaupoissa Suomen parhaat käyttäjien antamat arvosanat, jopa 4,4/5. Ole Älykkö, ja tee meidän kanssamme sähkösopimus, jolla saat kaiken irti Älyenergia -äpistä!

100% vihreä sähkösopimus

Viisas valinta – Sinussa asuu selvästi pieni Älykkö! Tästä voit aloittaa elämäsi älykkäämmän sähkön käytön kanssa. 

Solmi VÄEn Verraton sähkösopimus

Sopimuksen hinta määräytyy Nord Pool -sähköpörssin Suomen hinta-alueen tuntihintojen perusteella. Tässä sopimuksessa voit ohjata kulutuksen edullisimmille tunneille ja säästää. Hinnat sisältävät arvonlisäveron (ALV 24%).

Sopimus on tarkoitettu alle 40 000 kWh vuosikulutuksen kohteisiin.

Eco 100 - 100% fossiilivapaata sähköä

Fossiilivapaa

0.44

snt / kWh

+ tuntikohtainen pörssihinta

Perusmaksu 3.89 € / kk

Toistaiseksi voimassa oleva sopimustyyppi.

Mitä jos en kuitenkaan halua pörssisähköä?

Ei hätää, VÄEllä on tarjolla myös 100% fossiilivapaita, ympäristöystävällisiä määräaikaisia sopimusmalleja – ja kaikkien kanssa voit hyödyntää Älyenergia -äppiämme!